UPDATE: Wouter Vrancken lijkt meer zekerheid te willen van KV Mechelen, club reageert vrijwel meteen
Nils Wens
| 31 reacties

Wouter Vrancken wil meer zekerheid van KV Mechelen

UPDATE: Wouter Vrancken lijkt meer zekerheid te willen van KV Mechelen, club reageert vrijwel meteen
Foto: © photonews

Wouter Vrancken staat niet op de shortlist van Racing Genk. De trainer zou de interesse van de Limburgers wel willen gebruiken om meer zekerheid te krijgen bij KV Mechelen. Hij heeft namelijk een contract van onbepaalde duur.

Bij dit contract kunnen clubs Vrancken voor een vrij goedkope som weghalen bij KV Mechelen, maar de club kan Vrancken ook ontslaan zonder dat ze daarna veel aan hem moeten betalen. Vrancken lijkt nu meer zekerheid te willen van de club. 

Vrancken vertelt in Het Nieuwsblad dat hij weet hoe voetbal werkt. "De club wil een project op lange termijn uitbouwen met mij en ik hoor het ze graag zeggen, maar ik verwacht nu een voorstel. Als de resultaten beginnen tegenvallen, kan de lange termijn ineens veranderen", aldus Vrancken.

Voorlopig is er nog geen akkoord tussen beide partijen, maar ze hopen er snel verandering in te brengen. KV Mechelen zou namelijk nog altijd niet gerust zijn door Racing Genk. De club wil graag verder met Vrancken en de trainer zelf voelt zich ook goed in Mechelen. 

UPDATE: Volgens Het Laatste Nieuws zou KV Mechelen al een voorstel hebben gedaan. De club hoopt dat de trainer de verbeterde deal vandaag nog tekent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties