Louis De Vries, voorzitter van Sporting Lokeren, wil geen impulsieve beslissingen nemen: "Niemand speelde tegen de trainer"
Nils Wens vanuit Lokeren
| 22 reacties

De voorzitter van Lokeren wil geen impulsieve beslissingen nemen

Louis De Vries, voorzitter van Sporting Lokeren, wil geen impulsieve beslissingen nemen: "Niemand speelde tegen de trainer"
Foto: © photonews

Het gaat niet goed bij Sporting Lokeren. Het doel van de club is om periodekampioen te worden, maar er werd op de eerste speeldag van de tweede periode al een pijnlijke thuisnederlaag geboekt tegen Lommel SK.

Louis De Vries, voorzitter van Sporting Lokeren, is ontgoocheld, maar hij zag wel een strijdvaardige ploeg. "We hebben veel pech gehad vandaag. We hebben 90 minuten aanvallend voetbal gespeeld, maar we hadden tegenslag en de bal wilde er echt niet in", staat te lezen in Het Laatste Nieuws

Na de match stond hij ook de supporters even te woord. Hij was niet te spreken over de "support". "Een supporter moet steunen en ik ben ontgoocheld in het gebrek aan support. Er zal nu ook niks veranderen, want er is geen reden toe."

De voorzitter wil er nu rustig over nadenken. "Niemand speelde tegen de trainer vandaag. Hij staat onder druk, maar iedereen staat onder druk. Ik ga niet impulsief zijn", aldus Louis De Vries. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties