Dodelijke PSG-voorlinie én Thomas Meunier kunnen Club Brugge laten dromen van overwintering in de Champions League

Dodelijke PSG-voorlinie én Thomas Meunier kunnen Club Brugge laten dromen van overwintering in de Champions League

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge speelt dinsdagavond een cruciale wedstrijd in de Champions League. Blauw-zwart neemt het in Istanbul op tegen Galatasaray.

Als Club wint, is het zeker van de Europese lente. Maar misschien mogen ze nog dromen van meer. De tweede plek is namelijk nog niet helemaal weg.

Real Madrid telt momenteel vijf punten meer dan Brugge. Als blauw-zwart wint in Turkije en Real Madrid doet dat niet tegen PSG, volstaat een zege tegen de Madrilenen op de slotspeeldag in Jan Breydel voor een plek bij de laatste zestien op het kampioenenbal.

Club Brugge moet dus rekenen dat PSG iets raapt in Bernabéu. Thomas Tuchel kan voor het duel  opnieuw beroep doen op zijn topaanvallers. Zowel Neymar, Edinson Cavani als Kylian Mbappé zijn fit en reizen mee naar Spanje.

Met ook nog eens Mauro Icardi en Angel Di Maria in de selectie, mag Thibaut Courtois zich aan het nodige werk verwachten. Ook Thomas Meunier stapt mee op het vliegtuig naar Spanje. Hij is hersteld van zijn hamstringblessure en speelde afgelopen weekend 65 minuten mee tegen Lille.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties