Vrancken legt uit wat 'meer duidelijkheid' wil zeggen: "Er staat nu iets tegenover als ik moet vertrekken bij Mechelen"

Redactie
| 2 reacties
Vrancken legt uit wat 'meer duidelijkheid' wil zeggen: "Er staat nu iets tegenover als ik moet vertrekken bij Mechelen"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Wouter Vrancken en KV Mechelen besloten vlak voor de interlandbreak om langer met elkaar door te gaan. De coach vroeg én kreeg meer 'duidelijkheid'. Maar wat bedoelt hij daar eigenlijk mee?

KV Mechelen zag zich genoodzaakt om Wouter Vrancken langer vast te leggen. De zoektocht van KRC Genk naar een nieuwe coach zorgde voor een stroomversnelling in de onderhandelingen. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Op papier is er voor Vrancken meer duidelijkheid. De coach legt in Het Laatste Nieuws uit wat dat precies wil zeggen. “Het trainerschap is een onzeker bestaan. Vandaag kan het bestuur achter je staan, maar is dat ook nog zo na een één op twaalf?”

“Ik wilde zeker zijn dat ik hier op lange termijn kan werken”, gaat Vrancken verder. “Dus ik wou dat de club me toonde dat ze me niet zomaar gaan buitengooien als het even iets minder gaat. Op die manier is er dus meer duidelijkheid.”

“Het trainerschap is een onzeker bestaan. Vandaag kan het bestuur achter je staan, maar is dat ook nog zo na een één op twaalf?”

Wouter Vrancken

Lees: geld zal er wel een rol in spelen. “Er zal inderdaad iets tegenover staan als ik nu moet vertrekken. Maar het omgekeerde geldt ook. Voor een club die me wil weghalen zal het ook moeilijker zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties