Karim Belhocine is een gelukkige trainer: "Een plezier om ze te zien vechten"
Redactie
| 0 reacties

Karim Belhocine is een gelukkige trainer

Karim Belhocine is een gelukkige trainer: "Een plezier om ze te zien vechten"
Foto: © photonews

Deze zaterdagavond wonnen de Zebra's voor de vierde keer op rij door Waasland-Beveren gemakkelijk te verslaan (2-0). Karim Belhocine, de trainer van Charleroi, was zeer tevreden.

Niets lijkt Sporting de Charleroi op dit moment te stoppen. De Carolos zijn in goede vorm en hebben een reeks van 19 op 21: "We wisten dat het niet gemakkelijk zou zijn en dat Waasland-Beveren goed georganiseerd zou zijn. De eerste helft was niet gemakkelijk, maar we waren efficiënt voor het doel. Ondanks een middelmatige tweede helft wisten we de nul te houden tegen een tegenstander die er alles aan deed om terug in de wedstrijd te komen," legde Karim Belhocine na afloop van de wedstrijd uit. 

"Het was niet ons beste spel, maar ik ben blij met wat ik zag. Ik kan alleen maar mijn spelers feliciteren. Het is een genoegen om ze te zien vechten, met elkaar te zien praten en zich nooit te laten overweldigen. Als een groep zo reageert, is het een traktatie voor een coach", zegt Belhocine.

Charleroi staat nu (tijdelijk) op de tweede plaats achter Club Brugge. Wat zijn de ambities van de Zebra's? "We moeten gewoon blijven winnen. Play-off 1? We praten er niet over in de kleedkamer, we bekijken het wedstrijd per wedstrijd," concludeerde Karim Belhocine.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties