Siebe Schrijvers is opnieuw volwaardig lid van Brugse kern: "Als iedereen de boel op stelten zou zetten..."

Dante Bellon
| 0 reacties
Siebe Schrijvers is opnieuw volwaardig lid van Brugse kern: "Als iedereen de boel op stelten zou zetten..."
Foto: © photonews

Siebe Schrijvers is sinds enkele weken weer een volwaardige speler van Club Brugge. De wedstrijd tegen Genk begin september was zijn laatste in de selectie. Begin november was hij tegen Kortrijk weer basisspeler na een lange weg.

Siebe Schrijvers kende Philippe Clement, zijn coach nu van in zijn tijd bij Genk. De persoon waaronder hij ook al niet speelde. "Ik kreeg veel berichten toen geweten was dat Clement naar Club zou komen. 'Oei, de persoon voor wie je Genk verlaatte.' Dat heb ik nooit gedacht", vertelt Schrijvers aan Het Laatste Nieuws

Hoe kijkt Schrijvers dan naar zijn band met de coach? "We hebben veel gepraat en hij zei me waar ik aan moest werken. Het is ondertussen al gebleken dat ik niet meer dezelfde Siebe ben als in Genk. Ook onze relatie is verbeterd. Al vond ik het wel vreemd dat hij voor De Ketelaere koos tegen PSG. Alle respect voor die jongen, maar ik had niet verwacht dat ik zelfs niet mocht invallen", gaat hij verder.

Respect

"Ik zeg soms mijn gedacht, ja, maar altijd op een beleefde manier. Ik zal nooit mijn ploeggenoten in diskrediet brengen of een conflict opzoeken. Die loopsessies na de match. Niemand doet die graag. En zeker niet als je die in Genk zoals Jelle (Vossen, nvdr) en ik voor hun fans moet doen. Maar ik zal nooit zeggen dat ik het niet doe."

Concurrentie

De middenvelder vindt zelfs dat die oefeningen hem beter hebben gemaakt. "Qua gelopen afstanden doet niemand beter. Als iedereen de boel op stelten zou zetten, ben je niet klaar om in de ploeg te staan. Ik zal mijn concurrenten nog meer aanmoedigen dan andere ploegmaats. Andersom is dat niet altijd zo geweest. Maar daar zit ik niet mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Kwart Finales

Nieuwste reacties