Na Antwerp klopt nu ook Anderlecht het Zwitserse FC Lugano in oefenwedstrijd na doelpunt Kompany

Arjen T'Sjoen
| 4 reacties

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Na Antwerp heeft ook RSC Anderlecht een overwinning te pakken tegen het Zwitserse FC Lugano. Paars-wit won de partij na een doelpunt van onder meer Vincent Kompany.

Nadat Antwerp een dag eerder met 3-0 won van FC Lugano, nam het Zwitserse team het dit keer op tegen RSC Anderlecht. Bij paars-wit begonnen Van Crombrugge, Murillo, Kompany, Luckassen, Sardella, Kayembe, Sambi Lokonga, Chadli, Doku, Colassin en Amuzu aan de wedstrijd. Bij Lugano begon oude bekende Mijat Maric (ex-Lokeren en Eupen) aan de match, Joaquin Ardaiz (ex-Antwerp) zat op de bank.

Na een eerste helft met heel wat doelkansen stond het wel nog 0-0 aan de rust. Nadien vond Anderlecht wel de weg naar het net. Vincent Kompany en Francis Amuzu maakten de doelpunten. Even later zorgde Lovric nog voor de aansluitingstreffer na een inschattingsfoutje van Van Crombrugge.