Union weigert bod van 600.000 euro op Kandouss

Redactie
Union weigert bod van 600.000 euro op Kandouss
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Januzaj - Mpoku - Théreau - Kalinic - Derijck - Godeau - Kandouss

Union weigert bod van 600.000 euro op Kandouss

KV Kortrijk is op zoek naar een vervanger voor Gary Kagelmacher. De Kerels denken aan Ismaël Kandouss van Union en brachten volgens HLN een bod uit van 600.000 euro, maar dat werd geweigerd.

Transfernieuws en Transfergeruchten 20/01

Kent u hem nog? Cyril Théréau (ex-Anderlecht en Charleroi) genoemd bij club in 1B

De wintermercato is volop aan de gang en er zijn al enkele gekke geruchten de revue gepasseerd. Eentje dateert van minder dan een week geleden. Zo zou Cyril Théréau tien jaar na zijn vertrek uit België voor een terugkeer staan. (Lees meer)


Bruno Godeau is bijna van KAA Gent

Volgens de Franstalige pers zal de transfer van Bruno Godeau van Moeskroen naar KAA Gent in de loop van maandag worden geofficialiseerd. (Lees meer)


Standard heeft een nieuw bod op Paul-José Mpoku geweigerd

Het is Al-Wahda menens om Paul-José Mpoku, maar Standard wil boter bij de vis en laat zijn middenvelder niet zomaar vertrekken. (Lees meer)


'Genk mag kruis trekken door deal met Kalinic', deal met Toulouse is zo goed als rond
Foto: © photonews

Racing Genk zal Lovre Kalinic deze winter wellicht niet kunnen binnenhalen

De zoektocht van Racing Genk naar een doelman die de rangen deze maand komt versterken is nog volop aan de gang. Lovre Kalinic was een optie, maar hij lijkt zijn kribbel elders te zullen zetten. (Lees meer)


Rode Duivel Adnan Januzaj kan Real Sociedad inruilen voor AS Roma

Om zijn kansen op een EK-selectie voor de Rode Duivels te vergroten moet Adnan Januzaj vaker aan de bak komen dan nu het geval is bij Real Sociedad. AS Roma lijkt een uitweg te bieden. (Lees meer)


KV Kortrijk aast op Timothy Derijck van KAA Gent

KV Kortrijk bewandelt twee pistes om Gary Kagelmacher te vervangen in de verdediging. De Uruguayaan heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar zijn vaderland. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties