Serie A: Saelemaekers debuteert voor AC Milan, Immobile evenaart zestig jaar oud record

Simon Wauters
| 1 reacties

In de Serie A werd zondagnamiddag een deel van de 22e speeldag afgewerkt. Onder meer AC Milan, Atalanta en Lazio waren aan zet.

Eerder op de dag won Juventus al van Fiorentina (lees HIER). Lazio haalde het met 5-1 van SPAL. Na een half uur stond het al 3-0 en had Ciro Immobile er al twee tegen de netten gejast. De 29-jarige Italiaan scoorde al 25 doelpunten in 21 wedstrijden. Niemand deed ooit beter.

AC Milan bleef steken op 1-1 tegen Hellas Verona. De zieke Zlatan Ibrahimovic ontbrak, de van Anderlecht overgekomen Alexis Saelemaekers debuteerde na 77 minuten voor de Milanezen.

Atalanta en bankzitter Timothy Castagne kwamen in eigen huis niet verder dan 2-2 tegen laagvlieger Genoa. De eindstand stond al na 35 minuten op het bord.