Operatie Redding verdergezet: anti-held van voorbije weken wordt grote held Cercle Brugge

Redactie
| 11 reacties
Operatie Redding verdergezet: anti-held van voorbije weken wordt grote held Cercle Brugge
Foto: © photonews

Cercle Brugge heeft het nog niet opgegeven in operatie redding. Het wilde ook op bezoek bij STVV uitpakken met een nette prestatie. En dat lukte voorwaar ook.

STVV had vorige week gretig en knap gevoetbald tegen Eupen en met 5-2 gewonnen, maar tegen Cercle Brugge was van die goede intenties weinig te zien op Jan Breydel. De Kanaries speelden aarzelend en lieten de bezoekers komen.

Bernd Storck en zijn troepen waren dan weer gebrand op een nieuwe goede prestatie en - belangrijker - drie extra punten in de strijd tegen de degradatie. Het ging er dan ook vol voor in de strijd en zag dat na een uur beloond worden.

Kevin Hoggas - die enkele weken geleden nog een strafschop miste - werd de held van de avond met een loepzuivere en prachtige vrije trap in het hoekje: 0-1 en Cercle Brugge zo op rozen op Stayen. Daarna was het wel nog bibberen geblazen.

Scoren deed de thuisploeg echter niet meer en zo doet de Vereniging met een 6 op 6 een prima zaak in de stand. Het komt dichter bij KV Oostende en Waasland-Beveren en heeft op de slotspeeldag nog een thuismatch tegen de Kustboys voor de boeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties