🎥 Hendrik Van Crombrugge geeft meer uitleg over zijn eerste selectie bij de Rode Duivels: "Ik werd snel door de groep geaccepteerd"
Redactie
| 1 reacties

🎥 Hendrik Van Crombrugge en de Rode Duivels: "Ik voel trots en druk"

🎥 Hendrik Van Crombrugge geeft meer uitleg over zijn eerste selectie bij de Rode Duivels: "Ik werd snel door de groep geaccepteerd"
Foto: © photonews

Hoewel hij nog steeds wacht op zijn eerste "cap", zat Henddrik Van Crombrugge bijna een jaar geleden voor het eerst bij een selectie voor de Rode Duivels en het zorgt voor een gevoel van trots bij de Limburger.

Hendrik Van Crombrugge werd op 21 mei 2019 voor het eerst geselecteerd bij de Rode Duivels. En hoewel Roberto Martinez zijn naam al had genoemd, verwachtte de Limburger niet dat hij deel zou uitmaken van de groep.

Hij bevestigt het in een Youtube-interview dat aan Studio Str2el werd gegeven. "Het was een grote verrassing voor mij," legt Van Crombrugge uit. "De keeper van een kleine Belgische club die zich mocht aansluiten bij de gouden generatie van het Belgische voetbal: het gaf mij een trots gevoel," aldus de doelman. 

En zijn eerste stappen bij de Rode Duivels gingen vrij goed, ondanks de druk. "Ik stelde mij de vraag of ik het wel aan zou kunnen, maar ik had het geluk dat ik heel snel door de groep werd geaccepteerd en alles ging goed", concludeerde Van Crombrugge

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties