'Marc-André Ter Stegen wil onderste uit de kan halen'

Redactie
'Marc-André Ter Stegen wil onderste uit de kan halen'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: ter Stegen - Wils - Mbappe Lottin - Jonckheere - Baccarne - Luckassen - Coucke - Cherki

'Marc-André Ter Stegen wil onderste uit de kan halen'

Marc-André Ter Stegen en Barcelona? Een nieuwe deal lijkt volgens de Spaanse pers veraf, want de goalie wil het onderste uit de kan halen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/04

Michiel Jonckheere maakt overstap van KV Oostende naar KV Kortrijk

Centrale middenvelder Michiel Jonckheere maakt komende zomer de overstap van KV Oostende naar KV Kortrijk. Bij Kortrijk komt Jonckheere met Yves Vanderhaeghe zijn ex-coach tegen van bij Oostende. Hij speelde in totaal 9 jaar bij De Kustboys (Lees meer)


Eendracht Aalst wapent zich voor Super League met vier stevige transfers

Eendracht Aalst is kampioen in eerste nationale van het vrouwenvoetbal en wil volgend seizoen erg graag naar de Super League. Het heeft daartoe enkele flinke transfers gedaan. (Lees meer)


Anderlecht reageert (nog) niet op plan Pro League, Luckassen noemt Club wél terechte kampioen en laat zich uit over toekomst

Anderlecht reageert (nog) niet op plan Pro League, Luckassen noemt Club wél terechte kampioen en laat zich uit over toekomst

De titel is voor Club Brugge, voor RSC Anderlecht volgt een tweede seizoen op rij zonder Europees voetbal. Of komt paars-wit alsnog met iets op de proppen? Marc Coucke was een van de weinigen die nog aasde op play-offs dit seizoen. (Lees meer)


'Thomas Wils heeft nieuwe club te strikken'

Thomas Wils werd in februari aan de kant geschoven bij Lierse-Kempenzonen, nu heeft hij volgens Gazet van Antwerpen een principe-akkoord met Turnhout uit de Derde Amateurklasse.


'Real Madrid blijft de forcing voeren voor Mbappé'

Coronacrisis of niet, als het van Real Madrid afhangt zullen ze koste wat het kost Kylian Mbappé deze zomer inlijven. Dat laat AS weten.


Real Madrid ziet wel wat in 16-jarig talentje Lyon

Real Madrid wil er graag Rayan Cherki bijhalen. De Franse pers weet van de interesse van De Koninlijke in het 16-jarige wonderkind van Lyon.



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties