Doet Musona zijn contract bij Anderlecht gewoon uit? "Anderlecht moet het voor hem interessant maken om te vertrekken"
Jens Nimmegeers
| 80 reacties

Doet Knowlegde Musona zijn contract bij Anderlecht gewoon uit? "Anderlecht moet het voor hem interessant maken om te vertrekken"

Doet Musona zijn contract bij Anderlecht gewoon uit? "Anderlecht moet het voor hem interessant maken om te vertrekken"
Foto: © photonews

Knowledge Musona ligt nog voor twee seizoenen vast bij Anderlecht en de Zimbabwaan is niet direct van plan afstand te doen van zijn financiële voorwaarden.

Musona staat voorlopig nog tot 2022 op de loonlijst van Anderlecht en het is vooral zijn hoge salaris dat veel clubs afschrikt. De Zimbabwaanse aanvaller wil niet direct inleveren en doet dus mogelijk zin contract uit bij Anderlecht.

Zijn makelaar, Mike Makaab, liet alvast zijn licht schijnen over de situatie. "Het is niet Knowledge die gevraagd heeft om Anderlecht te verlaten. Hij zit niet aan het begin van zijn carrière. Hij heeft hard gewerkt om te geraken waar hij nu zit, dus wil hij ook niet meteen afstand doen van het contract dat hij nu heeft."

Voor Musona lijkt het financiële plaatje momenteel belangrijker dan het sportieve, dus is het nog maar de vraag of een ploeg als Eupen hem kan overtuigen zijn contract bij Anderlecht achter zich te laten. 

"Als Anderlecht af wil van Musona, dan zullen ze het voor hem interessant moeten maken om te vertrekken. Hij heeft nog twee jaar contract en de volgende stap die hij zet zal financieel interessant moeten zijn. Zowel voor hem, als voor zijn familie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties