Straffe cijfers in Rusland: Sochi hakt Rostov in de pan met 10-1 maar niets is wat het lijkt
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Straffe cijfers in Rusland: Sochi hakt Rostov in de pan met 10-1

Straffe cijfers in Rusland: Sochi hakt Rostov in de pan met 10-1 maar niets is wat het lijkt

Alle gekheid op een stokje in Rusland! Op vrijdag 19 juni ging de competitie er weer van start en de meest opvallende affiche was FK Sochi tegen FK Rostov. Sochi, een laagvlieger, blikte het nummer 5 van de competitie in met 10-1!

Als we dachten dat we in de Belgische competitie alles hadden gezien, dan zullen ze in Rusland nu even met hun ogen draaien. De reden achter de 10-1 voor Sochi was erg bizar. Rostov zat met enkele positieve coronagevallen en moest de volledige A-kern in quarantaine plaatsen. Uitstellen, zou je dan denken, maar dat was niet naar de zin van de thuisploeg. Zij kunnen elk punt gebruiken in de degradatiestrijd.

Sochi stelde zijn veto en de partij ging door. Rostov trok dus niet met de A-kern richting de Zwarte Zee, maar met de U18. Na de 0-1 in de eerste minuut hing er een heroïsche prestatie in de lucht, maar uiteindelijk waren de jonkies kanonnenvlees en kregen ze een 10-1 om de oren.

De reacties aan het adres van Sochi waren dan ook niet mild. De publieke opinie heeft duidelijk een kant gekozen en het is niet die van de uiteindelijke winnaars.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties