Eupen haalt ex-Club Brugge-verdediger binnen

Redactie
Eupen haalt ex-Club Brugge-verdediger binnen
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Malinovskiy - Poulain - Coppens - David - Osimhen - David - Badibanga - Osayi-Samuel

Eupen haalt ex-Club Brugge-verdediger binnen

Eupen heeft zijn centrale verdediging versterkt met een ervaren pion. Benoit Poulain, ex-Club Brugge, komt de Panda's vervoegen. De 32-jarige Fransman was transfervrij sinds zijn contract bij het Turkse Kayserispor in januari werd verbroken. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07

'Atalanta luistert naar aanbiedingen voor Ruslan Malinovsky van Europese topclubs'

Een jaar geleden vertrok hij nog voor 13,5 miljoen euro bij Racing Genk, nadat hij er mee voor gezorgd had dat de club de titel kon vieren. Nu is Malinovsky al een veelvoud van dat bedrag waard en staan er enkele Europese topclubs in de rij. (Lees meer)


Lillestrom trekt transfervrije Jo Coppens aan

De Noorse traditieclub Lillestrom kleurt volgend seizoen een beetje Belgisch. De transfervrije Jo Coppens gaat bij de club aan de slag. (Lees meer)


Moeskroen haalt meteen eerste versterking bij Waasland-Beveren

Nu de overname rond is, kan Moeskroen zich beginnen focussen op het volgende seizoen en de eerste transfer is zo goed als rond. (Lees meer)


Gerard Lopez, eigenaar van Lille, hoopt op Jonathan David: "Hij past perfect binnen ons project"

De persconferentie over de overname van Moeskroen gaf de pers de kans om de eigenaar van Lille te spreken over dat andere dossier dat op zijn bureau ligt: Jonathan David. (Lees meer)


AS Monaco vervangt Roberto Moreno door Niko Kovac

AS Monaco heeft hoofdtrainer Roberto Moreno op straat gezet en meteen Niko Kovac aangesteld als zijn opvolger. (Lees meer)


Manchester City wil tiener wegplukken bij KV Mechelen

Manchester City (en andere topclubs) willen Issa Kabore van KV Mechelen

Het was te denken dat het niet lang ging duren voor de Europese topclubs en subtoppers in Mechelen gingen staan. Daar heeft Issa Kabore de aandacht van heel wat ploegen getrokken. Malinwa wil wel onderhandelen over de 19-jarige rechtsachter, maar wel op hun voorwaarden. (Lees meer)


Jonathan David zet Gent onder druk om hem naar Lille te laten vertrekken

Jonathan David is de spelletjes beu en wil zo snel mogelijk naar Lille. AA Gent vraagt 30 tot 35 miljoen euro, maar Lille hun bod komt met bonussen slechts aan 25 miljoen. In de Franse sportkrant l'Equipe zet David de Buffalo's nu onder druk. (Lees meer)


Bright Osayi-Samuel moet de nieuwe winger van Club Brugge worden

Club Brugge heeft zich tot nu kalm gehouden op de transfermarkt, maar de komende dagen gaan ze hun eerste versterking aankondigen. Volgens HLN wordt het de Nigeriaanse winger Bright Osayi-Samuel. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties