Lallana wordt ploegmaat van Trossard

Redactie
Lallana wordt ploegmaat van Trossard
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Wullaert - Lallana - Faraj - Beiranvand - Vojvoda - Gueye

Lallana wordt ploegmaat van Trossard

Adam Lallana houdt het na de landstitel voor bekeken bij Liverpool. Het contract van de Engelse international liep na zes jaar af bij de Reds. Volgend seizoen wordt de aanvallende middenvelder een ploegmaat van Leandro Trossard bij Brighton & Hove Albion.

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/07

Tessa Wullaert officieel voorgesteld: "Anderlecht de beste ploeg van België"

Tessa Wullaert werd voorgesteld op Neerpede aan de pers en is zo de nieuwste aanwinst van RSC Anderlecht. (Lees meer)


OFFICIEEL: Antwerp rondt toptransfer af, nieuwkomer tekent voor drie seizoenen

OFFICIEEL: Antwerp rondt toptransfer af, nieuwkomer tekent voor drie seizoenen

Het heeft de nodige voeten in de aarde gehad, maar de deal is eindelijk rond en de handtekeningen gezet: Antwerp heeft zijn volgende versterking beet. (Lees meer)


Antwerp-speler Egor Nazaryna trekt naar Zorya Luhansk

Antwerp middenvelder Egor Nazaryna verlaat the Great Old en trekt naar Zorya Luhansk. De Oekraïnse club laat weten dat de speler een contract tekende voor 3 seizoen. (Lees meer)


KV Oostende haalt aanvaller Makhtar Gueye bij Saint-Étienne

En daar is aanwinst nummer negen! KV Oostende heeft een nieuwe aanvaller beet. Ze haalt Makhtar Gueye bij Saint-Etienne. (Lees meer)


Cercle Brugge heeft de jonge Dennis Gyamfi op proef

Cercle Brugge is de markt aan het afspeuren voor jonge talenten en botste op Dennis Gyamfi. De jonge flankverdediger was gegeerd bij Engelse topclubs en komt op proef bij de Vereniging. (Lees meer)


'Moeskroen krijgt Imad Faraj toegestuurd vanuit Lille'

De samenwerking tussen Lille en Moeskroen zou ervoor moeten zorgen dat enkele Franse talenten ervaring kunnen opdoen bij de club uit Henegouwen. (Lees meer)


Atalanta blijft Mergim Vojvoda van Standard volgen

De Italiaanse belangstelling voor Mergim Vojvoda blijft aanhouden. Atalanta is gecharmeerd door de Kosovaarse flankverdediger. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties