Ook Beerschot-spelers feesten na doelpunt, Van Ranst reageert opnieuw bikkelhard

Redactie
| 190 reacties
Ook Beerschot-spelers feesten na doelpunt, Van Ranst reageert opnieuw bikkelhard
Foto: © photonews

Viroloog Marc Van Ranst was niet te spreken over de beelden van feestende spelers van Antwerp tijdens de bekerfinale. Hij sprak erover met de Pro League en de slotsom was duidelijk: "Dit soort beelden gaan we in Leuven niet te zien krijgen." Helaas ... Heeft dit gevolgen voor de competitiestart?

De spelers van Beerschot hebben zich bij bepaalde doelpunten en bij het krijgen van de kampioenenbeker van 1B ook wat laten gaan. Dit opnieuw tot onmin van Marc Van Ranst.

Hij had samen met de Pro League na de beelden van de bekerfinale nog opgeroepen aan de spelers om nu hun gezond verstand te gebruiken. Maar dat gebeurde dus niet helemaal.

Het is jammer, zeker omdat de supporters van Antwerp zich zaterdag wél prima aan alle regels hielden en niet samenschoolden of op pleinen met elkaar afspraken om de Beker van België te vieren. Maar de spelers mogen dus blijkbaar meer, lijkt Van Ranst zich hardop af te vragen. Heeft dat ook gevolgen voor de competitie volgende week? Volgende week komt er een advies - zeker wat betreft matchen op Antwerpse bodem - vanuit de expertengroepen.

De aanleiding begon op zaterdag. Een twintigtal spelers van Antwerp troepten toen na de wedstrijd samen om op de foto te gaan en de bekerwinst te vieren. Daarbij werd de social distancing niet gerespecteerd. Marc Van Ranst was kritisch op Twitter. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties