VRT krijgt wind van voren voor bijzondere geluiden tijdens bekerfinale: "Irritant" en "Opmerkelijk dat dit mag en FC De Kampioenen niet"

Redactie
| 51 reacties
VRT krijgt wind van voren voor bijzondere geluiden tijdens bekerfinale: "Irritant" en "Opmerkelijk dat dit mag en FC De Kampioenen niet"

Antwerp won de Beker van België door met het kleinste verschil te winnen van Club Brugge. Tijdens en na de wedstrijd waren er ergernissen op en naast het veld, maar ook bij de kijkers thuis.

Geen supporters toegelaten in het Koning Boudewijnstadion en dus moesten de supporters van Club Brugge en Antwerp van thuis naar de wedstrijd kijken. Op Sporza was dat met commentaar van Peter Vandenbempt.

Die was zoals steeds in vorm, maar kreeg de ondersteuning van een geluidsband om toch een supportersgevoel in het stadion te genereren voor de mensen die van thuis keken. En daarover was er toch heel wat kritiek te lezen.

Kritiek

Er waren nogal wat gezangen te horen die weliswaar door de fans soms gezongen worden, maar eigenlijk niet altijd even koosjer zijn tegenover de andere ploeg of minderheidsgroepen toe. En dat zorgde toch voor wrevel, omdat het net de openbare omroep is die eerder onder meer besliste om enkele afleveringen van FC De Kampioenen te schrappen omdat die te gevoelig zouden liggen ...

Al waren er ook fans - min of meer - van het genre:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties