'Atalanta en Standard gaan aan de onderhandelingstafel zitten voor miljoenentransfer'

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 8 reacties
'Atalanta en Standard gaan aan de onderhandelingstafel zitten voor miljoenentransfer'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfersoap rond Mergim Vojvoda is aan een volgende aflevering beland. De vorige cliffhanger was een persoonlijk akkoord tussen speler en mogelijk toekomstige club. Straks wordt er op clubniveau gepraat en er zit ook al een vervanger in de pijplijn.

Vorige week konden we u al melden dat er een persoonlijk akkoord was tussen Mergim Vojvoda en Atalanta Bergamo. Dat bericht kwam uit de Kosovaarse media en dat heeft hij nu ook zelf bevestigd. Nu is de volgende stap in de transfer in de maak.

4 miljoen euro

Volgens Het Belang van Limburg gaan Standard en Atalanta maandag samenzitten om te onderhandelen over de transfer. De wedstrijd tegen Waasland-Beveren op maandagavond zou dus Vojvoda's laatste partij voor de Rouches kunnen zijn.

De marktwaarde van de 25-jarige Kosovaar is 4 miljoen euro. Een transfersom onder dat bedrag lijkt weinig waarschijnlijk voor de rechtsachter.

UPDATE: Volgens L'Avenir moet Alessandro Ciranni de opvolger worden van Vojvoda. Van zodra de transfer van de rechtsback afgerond is, zal Standard in actie schieten. De gesprekken met Moeskroen zijn al lopende. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties