Transfer Sandro Tonali naar Inter bijna afgerond

Redactie
Transfer Sandro Tonali naar Inter bijna afgerond
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Wijnaldum - Rakitic - Llorente - Tonali - Kanté - Papastathopoulos - Ramos Marchi

Transfer Sandro Tonali naar Inter bijna afgerond

Inter heeft de veelbelovende Italiaan Sandro Tonali bijna binnen. Brescia en Inter Milaan zouden een akkoord hebben en ook met de speler was Inter al rond.

Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08

Real Sociedad denkt aan ervaren Fernando Llorente

Real Sociedad zou interesse tonen in Fernando Llorente. De ervaren Spaanse spits speelde afgelopen seizoen bij Napoli.


Wijnaldum zet contractonderhandelingen stil na opspelen interesse Barcelona

Georginio Wijnaldum zou de contractonderhandelingen met Liverpool hebben stopgezet nu hij te horen heeft gekregen dat Barcelona interesse toont. Koeman ziet in de Nederlander een goede versterking.


Barcelona zoekt kopers voor Suarez en Rakitic

Bij Barcelona zijn ze op zoek naar kopers voor Ivan Rakitic en Luis Suarez. De twee mogen vertrekken, maar een club vinden die hun salaris wil overnemen lijkt moeilijk te worden.


Rodrigo wacht op een aanbieding van Leeds United

Rodrigo Moreno mag vertrekken bij Valencia en hoopt dat Leeds United een aanbieding doet. De aanvaller heeft een transferclausule van 45 miljoen euro, maar Valencia zou slechts 30 miljoen vragen.


Opvolger van Thiago Silva speelt bij Lazio Roma

PSG weet wie Thiago Silva moet vervangen. Luiz Felipe van Lazio Roma moet de opvolger worden van de Braziliaanse kapitein.


Arsenal gaat shoppen in Frankrijk om verdediging te versterken

De verdediging van Arsenal is al meermaals het zwakke punt gebleken van de ploeg. Mikel Arteta en Arsenal hebben daarom hun eerste versterking zo goed als beet. (Lees meer)


Aboubakary Kante verhuist van Cercle Brugge naar Spanje

Cercle Brugge en het Spaanse CF Fuenlabrada zijn tot een akkoord gekomen met betrekking tot de definitieve overgang van aanvaller Aboubakary Kante (26). (Lees meer)


STVV denkt aan de Braziliaanse spits Douglas Tanque

Sint-Truiden is dringend op zoek naar een scorende centrumspits. In die optiek zijn ze uitgekomen bij een Braziliaanse piste. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties