Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08: Batshuayi - Origi - Ramsey - Edmilson - Rakitic - Marin - Colley - Verbruggen

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08: Batshuayi - Origi - Ramsey - Edmilson - Rakitic - Marin - Colley - Verbruggen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Origi - Ramsey - Edmilson - Rakitic - Marin - Colley - Verbruggen

Daam Foulon trekt naar promovendus Benevento

Het hing al even in de lucht, maar nu is het ook officieel: Daam Foulon trekt van Waasland-Beveren naar de Serie A. Foulon tekent bij promovendus Benevento een contract tot 2023. (Lees meer)


Standard passeert langs de kassa voor Vojvoda
Foto: © photonews

Mergim Vojvoda staat op het punt om Standard te verlaten en naar de Serie A te trekken.

De transfer van Standard-rechtsachter Vojvoda is zo goed als rond en zou eerstdaags aangekondigd worden. (Lees meer)


Chelsea gaat 80 miljoen plus bonussen betalen voor Kai Havertz

Niets houdt de transfer van Kai Havertz naar Chelsea nog tegen. De Duitse spelmaker heeft al aangegeven de overstap naar de Engelse topclub te willen maken en ook op clubniveau is er een akkoord. (Lees meer)


Tottenham denkt aan ervaren Ivan Rakitic

Ivan Rakitic is een van de spelers voor wie het einde verhaal is bij Barcelona. De Kroaat mag weg, maar heeft voldoende opties. (Lees meer)


Barcelona zou Nicolas Tagliafico van Ajax willen inlijven

Ronald Koeman heeft de opdracht gekregen om de oude garde te vervangen bij Barcelona en het attractieve voetbal weer terug te brengen. (Lees meer)


Arsenal rondt komst dubbele defensieve versterking definitief af

Arsenal heeft de komst van Pablo Mari en Cedric Soares definitief afgerond. (Lees meer)


Juventus wil ver gaan voor Houssem Aouar

Houssem Aouar maakte indruk in de Champions League en Juventus zou van de Franse middenvelder topprioriteit hebben gemaakt. Lyon wil minimaal 40 miljoen euro ontvangen voor hun goudhaantje.


Newcastle wil Aaron Ramsey terughalen naar Premier League

Aaron Ramsey kan een jaar na zijn vertrek bij Arsenal alweer terugkeren naar de Premier League. Newcastle wil de middenvelder graag aantrekken.


Barcelona kijkt ook naar Angelino van Manchester City

Barcelona kijkt voor een vervanger van Jordi Alba en kijkt naar Angelino. De Spaanse linksachter werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan RB Leipzig.


Italiaanse club wordt concreet voor Razvan Marin

Razvan Marin zal waarschijnlijk maar een jaar voet Ajax gevoetbald hebben. De Roemeen zat niet in de selectie voor de oefenwedstrijd tegen RB Salzburg. (Lees meer)


Divock Origi en Michy Batshuayi kunnen volgend seizoen ploegmaats worden

Zowel Michy Batshuayi en Divock Origi zijn overbodig bij hun club en worden nu aan dezelfde club gelinkt. (Lees meer)


Cercle Brugge huurt Anthony Musaba van AS Monaco

Dankzij de samenwerking met AS Monaco zal Cercle Brugge ook dit seizoen over enkele toptalenten van de club beschikken. Nu wordt Anthony Musaba gehuurd van de Franse club. (Lees meer)


Anderlecht plukt de 18-jarige Bart Verbruggen weg bij NAC Breda

Anderlecht kan weer een nieuw toptalent aan hun kern toevoegen. De 18-jarige Bart Verbruggen komt over van NAC Breda. (Lees meer)


Club Brugge wil een optie in het huurcontract van Junior Edmilson

'No sweat no glory!' De hint van Junior Edmilson nadat hij de beslissende goal had gemaakt die Al Duhail de titel opleverde, was niet meteen subtiel. Edmilson wil terug naar België en Club wil hem. Enkel lopen de onderhandelingen met zijn Qatarese club moeizaam. (Lees meer)


Anderlecht heeft nog aanvallende versterking op het oog en lonkt naar aanvaller van Atalanta
Foto: © photonews

Ook Ebrima Colley staat op het verlanglijstje van Anderlecht

Anderlecht heeft offensief toch wel al het één en ander binnengehaald, maar heeft toch nog een aanvaller op zijn lijstje staan. Daarvoor kijken ze richting Italië, waar de 20-jarige Ebrima Colley op het verlanglijstje staat. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties