Sami Khedira kan overstap maken naar Premier League

Redactie
Sami Khedira kan overstap maken naar Premier League
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Alcántara - Wijnaldum - Mahrez - Khedira - Bernardo Silva - Bellerín - de Jesus

Sami Khedira kan overstap maken naar Premier League

Sami Khedira mag Juventus verlaten en wordt gelinkt aan een terugkeer naar Duitsland, zowel als een overstap naar de MLS. Maar nu zouden ook enkele clubs uit de Premier League gepolst hebben naar de Duitser.

Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08

Gideon Mensah onderweg naar Portugal

Gideon Mensah kon na een sterk seizoen bij Zulte Waregem op heel wat interesse rekenen. (Lees meer)


Brozovic heeft de keuze uit PSG en Bayern München

Marcelo Brozovic zou Inter Milaan gaan verlaten en zowel PSG als Bayern München zien de Kroaat graag komen. Inter verwacht zo'n 28 miljoen euro te krijgen voor de controleur.


Napoli zelfverzekerd over deal met Sassuolo voor Boga

Jeremie Boga is zo goed als zeker van Napoli. Een akkoord tussen club en speler is er al en ook tussen Sassuolo en Napoli lijken de laatste plooien gladgestreken. Boga zou voor 30 miljoen plus Adam Ounas de overstap maken.


'Manchester United wil Dean Henderson in ruildeal betrekken met Jack Grealish'

Jack Grealish is één van de grote transfertargets van Manchester United en Solskjaer en co zijn bereid ver te gaan voor de Engelse middenvelder. (Lees meer)


Transfer Georginio Wijnaldum naar Barcelona zou wel eens in een stroomversnelling kunnen komen na komst Thiago Alcantara

Georginio Wijnaldum zou hoog op het verlanglijstje van Ronald Koemand staan. De Nederlandse middenvelder zou de contractonderhandelingen met Liverpool alvast hebben stilgezet. (Lees meer)


Jeugdinternational Touba trekt van Brugge naar RKC Waalwijk

Ahmed Touba was een van de spelers die weg mocht bij Club Brugge en de landskampioen is er in geslaagd om hem te verkopen. De 22-jarige verdediger trekt naar naar de Eredivisie om bij RKC Waalwijk te spelen. (Lees meer)


Sint-Truiden bijna rond met Dumisani Zuma ove transfer

Sint-Truiden heeft bijna een nieuwe aanvallende versterking beet. De 25-jarige Dumisani Zuma is onderweg. (Lees meer)


Turkse topclub bood te weinig voor Belgische sterkhouder uit Eredivisie

Anas Tahiri maakt sinds 2018 het mooie weer bij RKC Waalwijk en dat is ook in het buitenland al opgevallen. (Lees meer)


Adrien Bongiovanni trekt richting Keuken Kampioen divisie

Adrien Bongiovanni gaat door AS Monaco uitgeleend worden aan FC Den Bosch. (Lees meer)


Ploegmaat van Leandro Trossard, Aaron Mooy, trekt naar China

De Australiër Aaron Mooy heeft Brighton achter zich gelaten en trekt naar het Chinese Shanghai SIPG. De 29-jarige middenvelder kwam in juanuari definitief over van Huddersfield, maar bleef dus niet lang bij de club.


Manchester City weigert drietal te betrekken in ruildeal voor Lionel Messi

Lionel Messi en Manchester City, het lijkt dan echt te gaan gebeuren. Maar wat voor deal het zal worden is nog onduidelijk. Manchester City liet wel al weten dat Gabriel Jesus, Riyad Mahrez en Bernardo Silva niet zullen betrokken worden in een ruildeal.


Real Betis neemt Claudio Bravo transfervrij over

Claudio Bravo gaat weer aan de slag in Spanje. De Chileen trekt naar Real Betis. Eerder was hij er al actief voor Real Sociedad en FC Barcelona.


Arsenal biedt Hector Bellerin aan bij Juventus

Mikel Arteta zou Hector Bellerin willen verkopen, om zo wat extra geld in het laatje te brengen. Met de opbrengst van Bellerin kan Arteta zo zijn andere doelen op de transfermarkt halen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties