'Koeman dicht bij zijn eerste transfer'

Redactie
'Koeman dicht bij zijn eerste transfer'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Defour - Suarez - Nainggolan - El Shaarawy - Claes - Wijnaldum - Kante

'Koeman dicht bij zijn eerste transfer'

De opvolger van Ivan Rakitic bij Barcelona? Dat moet Georginio Wijnaldum worden. Volgens Spaanse bronnen zou de speler van Liverpool niet weigerachtig staan tegen een overstap richting Catalonië.

Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09

Thomas Partey wil naar Arsenal, maar die moeten eerst verkopen

Thomas Partey wil graag naar Arsenal gaan volgens bronnen rondom de speler. Maar als de Engelse club de Ghanese middenvelder wil halen, dan zal het eerst enkele spelers moeten verkopen.


Ex-Standardspeler Danilo kan naar Napoli

Danilo Barbosa, voormalig middenvelder van Standard, kan rekenen op de interesse van Napoli en Fiorentina. De Braziliaanse middenvelder is momenteel actief voor Nice.


Ook Franse interesse in Omar Colley

Omar Colley gaat Sampdoria verlaten en ook Stade Rennes heeft interesse getoond. De Franse club heeft de concurrentie van Southampton, Celtic, Newcastle en West Ham.


Bologna wil Stephan El Shaarawy terug naar Italië halen

El Shaarawy lijkt de volgende Europese topspeler te worden die na enkele maanden China alweer wil terugkeren. Bologna wil de Italiaanse winger graag terughalen.


PSG kijkt na mislopen Timothy Castagne naar Hector Bellerin van Arsenal

Nu Timothy Castagne op het punt staat zijn transfer naar Leicester af te ronden, kan PSG verder zoeken naar een opvolger van Thomas Meunier. (Lees meer)


RWDM plukt Glenn Claes weg bij Virton

Glenn Claes heeft een nieuwe club gevonden. De 26-jarige middenvelder trekt naar RWDM. (Lees meer)


Inter Milaan ontkent interesse in N'Golo Kanté

Italiaanse media maakten bericht van de interesse van Inter Milaan in N'Golo Kanté, maar sportief directeur Piero Ausilio ontkent dat er iets van waar is. "We zijn de onderhandelingen nooit gestart. Kanté is geen optie voor ons."


PSV betaalt acht miljoen voor Philipp Max

PSV heeft een nieuwe linksachter beet. De Nederlandse topclub zorgde voor een kleine stunt door Philipp Max voor amper acht miljoen euro weg te plukken. (Lees meer)


Inter Milaan denkt weer aan Olivier Giroud

Inter Milaan toont weer interesse in Olivier Giroud. Door de komst van Timo Werner is de Franse spits weer een plekje gedaald in de pikorde.


Waasland-Beveren stuurt Stefan Milosevic jaartje naar Letland

Stefan Milosevic verlaat Waasland-Beveren. De lange spits wordt uitgeleend aan FC Riga uit Letland. (Lees meer)


AS Roma wil Sead Kolasinac wegplukken bij Arsenal

Sead Kolasinac moet bij AS Roma de vertrekkende Aleksandar Kolarov vervangen. De Bosniër moet zo'n 15 miljoen euro kosten.


Luis Suarez en Juventus bereiken persoonlijk akkoord over transfervrije overgang

Luis Suarez staat op het punt richting Juventus te vertrekken. De Uruguayaanse aanvaller en de Italiaanse topclub zouden al een akkoord bereikt hebben. (Lees meer)


PSV stalt Dante Rigo jaartje bij ADO Den Haag

Dante Rigo mag een jaartje ervaring gaan opdoen bij ADO Den Haag. De jonge Belg wordt door PSV verhuurd aan de reeksgenoot. (Lees meer)


'Radja Nainggolan zal zijn kans krijgen om coach te overtuigen'

Radja Nainggolan is na een huurbeurt aan Cagliari terug bij Internazionale. En dus is de vraag: wat met zijn toekomst? (Lees meer)


OFFICIEEL: Deense wereldster verlaat CL-finalist voor avontuur in Engeland: "Ideale timing"

Pernille Harder is een van dé absolute sterren van het vrouwenvoetbal in Europa. Zij maakt een opvallende transfer. (Lees meer)


Waar ligt zijn toekomst? 'Interesse van verrassende club uit 1A voor Steven Defour'

Waar ligt zijn toekomst? 'Interesse van verrassende club uit 1A voor Steven Defour'

Bij Antwerp kreeg Steven Defour geen nieuw contract en dus is het afwachten waar zijn toekomst ligt. Het blijft voorlopig afwachten, of komt er toch binnenkort een kentering in de zaak. (Lees meer)


'Opmerkelijk: Gent start onderhandelingen bij bekende 'talentenfabriek' voor ex-winger Anderlecht Osman Bukari'

Laszlo Bölöni is een man die houdt van flankspelers en dus wil/zal KAA Gent deze transferperiode de markt af moeten speuren op zoek naar extra versterking. Eentje lijkt alvast te zijn gevonden. (Lees meer)


Emmanuel Dennis staat op de shortlist van Sheffield United, ook Atalanta blijft geïnteresseerd

Emmanuel Dennis maakte zich met zijn acties tegen KRC Genk opnieuw erg belangrijk voor Club Brugge. Na een topseizoen leek hij nochtans op weg naar de uitgang bij blauw-zwart. Of is dat nog steeds het geval? (Lees meer)


Delacourt weg bij RWDM

Benjamin Delacourt heeft met Franc Borains een nieuwe club gevonden. Dat weet alvast Het Laatste Nieuws te melden.


Massengo naar Roeselare

KSV Roeselare heeft heel wat transfers weten binnen te halen de voorbije weken. Daarbij hoort nu ook Jordan Massengo, die overkomt van RWDM en een verleden heeft bij Union. 


Standard-aanwinst pas dit weekend verwacht

De deal tussen Standard en Jackson Muleka is al even rond, maar HNB laat weten dat hij pas dit weekend zal arriveren na visumproblemen.


'Papa Messi geland in Barcelona'

De vader van Lionel Messi zou volgens Spaanse bronnen geland zijn in Barcelona om de transfer van zoonlief te helpen bewerkstelligen.


'Club Brugge wil absolute stunttransfer afronden en mikt op wereldvedettes als nieuwe spits'
Foto: © photonews

'Club Brugge wil absolute stunttransfer afronden en mikt op wereldvedettes als nieuwe spits'

Club Brugge wil niet bij de pakken blijven zitten en volgende maand voor het definitief sluiten van de transfermarkt een nieuwe spits binnenrijven. Daarbij mikken ze hoog. Heel hoog. (Lees meer)


'Waasland-Beveren laat spits vertrekken'

Waasland-Beveren zou Stefan Milosevic laten vertrekken op huurbasis. Volgens Het Nieuwsblad is alles in kannen en kruiken met Riga. 


🎥 Contractverlenging voor Steeven Willems als 'verjaardagscadeau'

Gelukkige verjaardag aan Steeven Willems, die maandag 30 werd. Om dat te vieren gaf Sporting Charleroi hem bij monde van Mehdi Bayat een contractverlenging met een een extra jaartje tot 2022.



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties