šŸŽ„ Lukas Van Eenoo etaleert topvorm met twee kruisraketten en een olympisch doelpunt

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
šŸŽ„ Lukas Van Eenoo etaleert topvorm met twee kruisraketten en een olympisch doelpunt

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo had na enkele uitgestelde wedstrijden inhaalwerk voor de boeg en werkte de voorbije veertien dagen vier matchen af. Terwijl alle aandacht op de Rode Duivels gevestigd was maakte de Kemphaan reclame voor 1B met drie wondermooie goals.

Westerlo ging op 6 november de interlandbreak in met een 3-1 nederlaag tegen RWDM. Westel kwam nochtans op voorsprong dankzij dit pareltje van Lukas Van Eenoo.

Drie dagen later konden de troepen van Bob Peeters alweer revanche nemen tegen de Brusselaars en dat deden ze ook. Na driekwart wedstrijd zette Van Eenoo zijn ploeg op een veilige 0-2 met alweer een schot vanop afstand.

Tegen Club Nxt gaf hij met een hoekschop een assist op Noël Soumah. Het werd wel 1-1 en vier dagen later, tegen Deinze, toonde Van Eenoo opnieuw dat zijn corners een belangrijk wapen vormen voor Westerlo. Hij draaide hem rechtstreeks binnen, buiten het bereik van Dutoit. Deinze werd met 3-0 geklopt.

Alle inhaalwedstrijden zijn intussen gespeeld in 1B, waar iedereen tien matchen op de teller heeft staan. Westerlo is door de 14 op 30 op achtervolgen aangewezen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties