Komt het nog goed met dit Arsenal? Na een nieuwe nederlaag weet het al zeven wedstrijden niet meer wat winnen is

Seppe Frans
| 6 reacties
Komt het nog goed met dit Arsenal? Na een nieuwe nederlaag weet het al zeven wedstrijden niet meer wat winnen is

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger met Arsenal. Het verloor zaterdag opnieuw op het veld van Everton en heeft ondertussen al zeven wedstrijden niet meer kunnen proeven van een overwinning. Het zakt zelfs steeds verder weg in het klassement.

Zaterdagavond stond er er opnieuw heel wat druk op de ketel voor Arsenal-trainer Mike Arteta. Er kon na teleurstellende resultaten maar best gewonnen worden, ookal speelde het op bezoek bij Everton dat de voorbije twee wedstrijden wist te winnen tegen kleppers Chelsea en Leicester City. Het geluk zit ook echt niet mee bij The Gunners. Na twintig minuten spelen kwam het op achterstand na een eigen doelpunt van Rob Holding.

Daarna ging Everton-middenvelder Tom Davies aan het klungelen. Na een domme strafschopovertreding bracht Nicolas Pepe de bezoekers vanop de stip weer op gelijke hoogte. Het geluk was van korte duur. Yerry Mina bracht Everton vlak voor rust voor een tweede keer op voorsprong. De Colombiaan verzekerde hiermee een nieuwe driepunter voor de troepen van Carlo Ancelotti.

Arsenal zit nu echt met het handen in het haar. Het blijft achter met een magere 2 op 21 en weet ondertussen al zeven wedstrijden niet meer wat winnen is. Het blijft in de rangschikking op een vijftiende plaats staan. De bekerwinnaar telt maar vijf punten meer dan de eerste degradatiekandidaat Fulham, dat vanavond nog in actie komt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties