🎥 Alexis Saelemakers gaat met AC Milan na zes seconden spelen de geschiedenisboeken in: snelste doelpunt ooit in de Serie A
Seppe Frans
| 0 reacties

Alexis Saelemaekers schrijft met AC Milan geschiedenis nadat het na zes seconden op voorsprong komt

🎥 Alexis Saelemakers gaat met AC Milan na zes seconden spelen de geschiedenisboeken in: snelste doelpunt ooit in de Serie A
Foto: © photonews

AC Milan trok in de Serie A op verplaatsing naar Sassuolo. Het verspeelde de afgelopen twee wedstrijden dure punten, maar ging zondag opnieuw de geschiedenisboeken in. Het startte furieus aan de partij. Na maar liefst 6 seconden kon er al voor een eerste keer gevierd worden.

AC Milan begon al sterk aan het seizoen, en zondag speelde het zich op bezoek bij seizoensrevelatie Sassuolo opnieuw in de geschiedenisboeken. De Rossoneri startte furieus aan de wedstrijd en trok na het eerste fluitsignaal meteen met zijn allen naar voor. Calhanoglu zorgde voor het eerste gevaar en stuurde zijn aanvaller diep. Na amper zes seconden spelen legde Leao de bal voorbij Sassuolo-doelman Consigli. Het vorige record stond al negentien jaar op naam van Paolo Poggi. In 2001 wist de speler van Piacenza al na acht seconden de doelman van Fiorentina te verschalken. 

Ook Alexis Saelemaekers stond in de 1-2 gewonnen partij aan het kanon. De Rode Duivel werkte zijn tweede treffer van het seizoen simpel af na heerlijk voorbereidend werk van linksachter Theo Hernandez. AC Milan blijft ongeslagen aan kop en telt in de rangschikking één punt meer op stadsrivaal Inter Milaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties