Is Junior Edmilson nog een optie van Club Brugge voor deze mercato?
Bjorn Vandenabeele
| 13 reacties

Junior Edmilson stond ook bij Antwerp in de kijker

Is Junior Edmilson nog een optie van Club Brugge voor deze mercato?
Foto: © photonews

De Braziliaanse Belg Junior Edmilson leek afgelopen zomer op weg naar Club Brugge, maar toen werd er geen overeenkomst gevonden. Zit dit nog in de pijplijn? En is het bovenal een goede zet?

Edmilson staat nog tot juni 2024 onder contract bij Al Duhail. Club Brugge wilde hem voor dit seizoen wel huren, maar dan moest het akkoord gaan met een verplichte aankoopoptie van 15 miljoen euro. Iets wat blauwzwart uiteraard niet zag zitten. 

De oud-speler van Standard stond ook bij Royal Antwerp FC al in de aandacht. Edmilson ziet een terugkeer richting Europa zeker zitten en ook de Jupiler Pro League hoort daarbij. 

Nu Club Brugge vooral ook heeft voor jonge talenten voor de toekomst kan Edmilson als direct inzetbare speler misschien welgekomen zijn. En gezien het wintermercato is, is een huur tot het einde van het lopende seizoen zeker een te bewandelen piste. Ook voor de Europa League kan hij een meerwaarde betekenen. 

Al zullen ze in Qatar ook wel gezien hebben wat Diatta opgeleverd heeft. Goedkoop zal Edmilson dan ook niet zijn voor Club Brugge

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties