Emotionele Simon Mignolet eert overleden grootvader met nieuwe clean sheet: "Ik stond met twee in het doel"
Seppe Frans
| 1 reacties

Simon Mignolet eert grootvader met clean sheet: "Ik stond vanavond met twee in het doel"

Emotionele Simon Mignolet eert overleden grootvader met nieuwe clean sheet: "Ik stond met twee in het doel"

Club Brugge speelde maandagavond in eigen huis tegen promovendus Oud-Heverlee Leuven. De jongens van interim-trainer Rik De Mil wonnen overtuigend met 3-0 en kunnen, ondanks de play-offs, een nieuwe titel al ruiken. Voor doelman Simon Mignolet werd het een emotionele wedstrijd.

De doelman had tijdens de match bijna geen werk op te knappen en kreeg ook nog eens de hulp van een solide verdediging. De reservedoelman van de Rode Duivels moest zich niet omdraaien en heeft dan ook een nieuwe clean sheet beet.

Nauwelijks een dag voor de wedstrijd kreeg de Brugse doelman slecht nieuws te verwerken. Hij moest afscheid nemen van zijn grootvader. Mignolet draagt deze zege dan ook op aan zijn overleden ‘vake’: “Ik wist op voorhand dat het een clean sheet zou zijn, want ik stond vanavond met twee in het doel”, klonk het via de officiële kanalen.

Er staat opnieuw een drukke week op de competitieleider te wachten. Donderdag ontvangt het Dynamo Kiev voor de terugwedstrijd in de Europa League. Zondag staat er een verplaatsing naar de Ghelamco Arena op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties