Vercauteren bewierookte zijn spelers na de overwinning: "We hebben veel kwaliteit gebracht"

Redactie
| 55 reacties
Vercauteren bewierookte zijn spelers na de overwinning: "We hebben veel kwaliteit gebracht"

Vercauteren was heel tevreden met de prestatie van zijn Antwerp na de overwinning tegen KV Kortrijk.

Vercauteren bewierookte zijn spelers na de wedstrijd. "We hebben veel kwaliteit gebracht", zei hij. "Als je 70 minuten met een man minder speelt en toch 4 goals scoort, kan je je ploeg alleen bedanken voor de prestatie."

De afgelopen weken was Vercauteren dikwijls negatief na de wedstrijd. Wat ook niet onlogisch was na 6 partijen zonder overwinning. Vandaag was dit anders: "Ik heb nog weinig punten voor verbetering gezien. Ze hebben echt alles getoond. Het was een heel volwassen en volledige prestatie en een verdiende overwinning."

De coach had ook een goede verklaring waarom hij na de rode kaart voor Seck niet voor een defensievere aanpak koos. "Waarom zou je er een spits afhalen? Je speelt toch om te winnen? We bleven erin geloven dat we ook met 10 spelers konden verrassen en dat hebben we bevestigd."

Dankzij deze 3 punten staat Antwerp weer wat steviger op de 2de plaats in het klassement. Het hoofddoel voor het seizoen was Europees voetbal afdwingen via Play-Off 1 en op deze koers zit Antwerp nog altijd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties