'Ousmane Dembelé langer bij Barcelona'

Redactie
'Ousmane Dembelé langer bij Barcelona'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Berge - De Sart - Krmenčík - Koffi - Aurier - Dembele

'Ousmane Dembelé langer bij Barcelona'

Ousmane Dembelé en Barcelona? Het huwelijk lijkt langer te zullen standhouden. De speler werd door vele teams het hof gemaakt, maar hij wil nu volgens Spaanse bronnen zijn contract verlengen. Dat loopt momenteel tot juni 2023.

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/03

'Middenvelder met Standard-verleden op weg vanuit JPL naar Gent'

AA Gent wil zo snel mogelijk komaf maken met het desastreuze seizoen 2020-2021. En dus kijken Hein Vanhaezebrouck en de sportieve cel al uit naar de volgende jaargang. Met daarbij ook een aantal nieuwe spelers, ongetwijfeld. (Lees meer)


Club Brugge mag opnieuw hopen op enkele miljoenen: 'Makelaar gaat spreken om floptransfer definitief over te nemen'
Foto: © photonews

Club Brugge mag opnieuw hopen op enkele miljoenen: 'Makelaar gaat spreken om floptransfer definitief over te nemen'

Club Brugge speelt momenteel de pannen van het dak in de Jupiler Pro League en lijkt op weg naar een nieuwe titel. Deze zomer wil het echter ook nog flink cashen op enkele spelers. Voor eentje lijkt het alvast de goede kant uit te gaan. (Lees meer)


Aurier terug naar vertrouwde stal?

Serge Aurier lijkt niet langer bij Tottenham te zullen blijven. Een terugkeer naar PSG zou volgens Duitse bronnen mogelijk zijn. 


Nog geen interesse in Koffi

Moeskroen-doelman Hervé Koffi is aan een prima seizoen bezig. Toch zou volgens La Capitale nog geen enkele topclub naar hem hebben gepolst.


'Liverpool ziet wat in Sander Berge'

Liverpool zou interesse hebben in Sander Berge. Dat is toch alvast wat Eurosport laat weten. De ex-speler van KRC Genk speelt ondertussen bij Sheffield. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties