'Manchester United wil Ajax aftroeven'

Redactie
'Manchester United wil Ajax aftroeven'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Depay - Vanheusden - Nmecha - van Dijk - Swers - Kamaldeen Mohamed - Okumu

'Manchester United wil Ajax aftroeven'

AFC Ajax staat dicht bij de transfer van Kamaldeen Sulemana, maar volgens diverse media zou Manchester United hen nu willen aftroeven.

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/05

'AA Gent ziet bod van twee miljoen voor Keniaans international geweigerd worden"

AA Gent toont interesse in Joseph Okumu, een 23-jarige centrale verdediger. De Keniaanse international ligt momenteel onder contract bij het Zweedse IF Elfsborg. (Lees meer)


Iebe Swers (Seraing) op weg naar eersteklasser?

Iebe Swers, de 24-jarige rechtsachter die met Seraing afgelopen weekend de promotie naar 1A afdwong, lijkt op weg naar de uitgang bij de Metallo's. (Lees meer)


'Ook Belgische topclub wil Anderlecht aftroeven voor Nmecha'
Foto: © photonews

'Ook Belgische topclub wil Anderlecht aftroeven voor Nmecha'

Dat Lukas Nmecha de voorbije maanden indruk heeft gemaakt bij de Duitse beloften en bij Anderlecht? Dat is al lang geen 'nieuws' meer. (Lees meer)


Enorme ommekeer op komst? 'Geen miljoenendeal voor Standard, dat hem al in de boeken schreef'

Standard heeft niet meteen de makkelijkste seizoenen achter de rug, maar deze zomer gaat het alvast financieel een topzaak doen. Of toch niet, want een en ander staat op de helling zo blijkt ... (Lees meer)


'Liverpool wil Virgil van Dijk paaien met monstercontract'

Liverpool zou een ferm statement willen afleveren en gaat daartoe een contract van 50 miljoen euro aanbieden aan Virgil van Dijk.


'Transfer van Depay (bijna) rond'

De transfer van Memphis Depay naar Barcelona is zo goed als rond. De Nederlander zou zelfs akkoord zijn met een contractvermindering. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties