Zulte Waregem maakt er werk van en heeft Noorse én Belgische piste op het oog als rechtsback, concurrentie van Antwerp

Zulte Waregem maakt er werk van en heeft Noorse én Belgische piste op het oog als rechtsback, concurrentie van Antwerp
Foto: © photonews

Zulte Waregem zal het nodige werk hebben deze zomer om een nieuwe volwaardige kern samen te stellen. Op één positie gaan ze alvast ferm aan de slag.

Daniel Opare, William Bianda, Ali Mohamed, ... Heel wat rechtsvoetige verdedigers en rechtsachters bij Zulte Waregem zullen na deze zomer niet meer voor Essevee uitkomen. En dus is er op die positie versterking nodig, zoveel is duidelijk.

Alessandro Ciranni is zoals gezegd het toptarget van Zulte Waregem, al moet de club voor de speler van Moeskroen afrekenen met concurrentie van Antwerp. Bovendien is het ook nog afwachten wat er gaat gebeuren op licentiegebied met Moeskroen.

Noors alternatief (of extraatje)

Een licentie voor Les Hurlus zou ervoor zorgen dat er toch nog flink betaald moet worden voor de rechtsachter, al zou de speler alvast wel openstaan voor een vertrek richting het Regenboogstadion - of Elindus Arena. 

Met Bent Sörmo heeft het team alvast wel nog een tweede piste onderzocht. Voor de 24-jarige rechtsachter van Kristiansund - die nog tot december 2021 onder contract ligt - werd al een bod voorbereid, mogelijk gaat een en ander snel de komende dagen. Het lijkt ook nog steeds mogelijk dat allebei de spelers naar de Gaverbeek kunnen komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties