Anderlecht ontvangt wellicht het gewenste bedrag voor Sambi Lokonga

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 11 reacties
Anderlecht ontvangt wellicht het gewenste bedrag voor Sambi Lokonga
Foto: © photonews

Het vertrek bij Sambi Lokonga bij Anderlecht zit eraan te komen, zeker nu de onderhandelingen met Arsenal de goede kant opgaan. Eerder bereikte de speler zelf al een persoonlijk akkoord bij Arsenal. De Engelse club zag een eerste bod geweigerd, maar lijkt bereid om nog wat meer te betalen.

Arsenal en Sambi Lokonga zijn dus al rond, enkel op clubniveau moet er nog een akkoord gevonden worden. Arsenal deed al een paar biedingen: eentje van 15 miljoen euro inclusief bonussen en eentje van 14 miljoen euro plus bonussen.

Anderlecht had graag toch nog een hogere prijs ontvangen voor zijn middenvelder en lijkt zijn wens te krijgen. Volgens Football London is er een bod in aantocht van 17,1 miljoen Britse pond. Dat zou overeenkomen met iets meer dan 19 miljoen euro.

Dat zou al wel een heel aardig bedrag zijn. Volgens transferexpert Rudy Galetti gaat het een deal worden met een transferbedrag tussen de 17 en 18 miljoen euro. Dat is iets minder dan het bedrag waar ze gewag van maken bij Football London, maar nog altijd een heel stuk meer dan de 15 miljoen euro die tot dusver op tafel lag. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties