Genk wint ook tweede oefenpot: Eupen gaat deze keer voor de bijl

KRC Genk heeft ook zijn tweede oefenmatch winnend afgesloten. Tegen de A-ploeg van Eupen werd het 2-0 na doelpunten van Bryan Heynen en Andras Németh.

John van den Brom koos voor een mix tussen jeugdspelers en spelers die al langere tijd tot de A-kern behoren. Er stonden maar liefst zes eigen jeugdproducten aan de match. Genk domineerde de match en speelde een aantal kansen bij elkaar. Doelman Tobe Leysen moest wel de angel uit een scherpe counter halen.

Dessers en Kelvin misten de openingstreffer en de rust werd bereikt met de beginscore. Van den Brom stuurde een heel andere ploeg de wei in voor de tweede helft en liet enkel Leysen staan. Op een voorzet van Limbombe kon Németh nu wel scoren. En toen Oyen neergehaald werd in de zestien zette Heynen vanop de stip de eindstand op het bord.

De score had nog hoger kunnen oplopen, maar de scherpte voor doel ontbrak.