Mourinho wil topspits halen bij PSG

Redactie
Mourinho wil topspits halen bij PSG
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Varane - De Jong - Uronen - Siquet - Icardi Rivero Fonseca Nacimiento - Klonaridis - Ballo Touré - Meling

Mourinho wil topspits halen bij PSG

Als het van José Mourinho afhangt, dan speelt Mauro Icardi volgend seizoen bij AS Roma. Hij zou erg azen op de spits en die zou van PSG wegmogen, klinkt het in de Italiaanse pers.

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07

Jere Uronen kan van Racing Genk naar Stade Brest

Het lijkt er meer en meer op dat Jere Uronen nog voor de start van de competitie weg is bij Racing Genk. (Lees meer)


Birger Meling mogelijks niet naar Antwerp maar naar Stade Rennes

Het lijkt erop dat het Noorse target van Antwerp, Birger Meling, in Frankrijk blijft en dus niet naar de Bosuil gaat. (Lees meer)


Daniel Labila, uit de jeugdopleiding van PSG, tekent bij Standard Luik

Bij Standard waren er tot op heden bijna alleen uitgaande transfers maar nu hebben ze hun aanvallende versterking beet. (Lees meer)


Fodé Ballo-Touré is de nieuwe verdediger van AC Milan

AC Milan heeft er een nieuwe verdediger bij. Het gaat om Fodé Ballo-Touré, die overkomt van AS Monaco. Hij tekende een contract voor vier seizoenen bij de Rossoneri. (Lees meer)


'Anderlecht krijgt concurrentie vanuit Serie A voor miljoenentransfer op nijpende positie'
Foto: © photonews

'Anderlecht krijgt concurrentie vanuit Serie A voor miljoenentransfer op nijpende positie'

Bij RSC Anderlecht passeerden de afgelopen weken en maanden heel wat namen de revue als mogelijke versterkingen. Zeker op de backs is er nog wat nodig. (Lees meer)


Belg (ex-Moeskroen en Lille, in belangstelling van Zulte Waregem) heeft nieuw avontuur te strikken

Kent u hem nog? Het zou een kwisvraag kunnen zijn die vooral op moeilijke kwissen ten berde zou komen. (Lees meer)


"Nieuwe Messi", "Belgische Totti", ...: na veel adelbrieven is het einde verhaal voor jonge Belg in Italië - terugkeer naar Jupiler Pro League?

Af en toe zijn er groeibriljanten die nog voor hun zestiende naar het buitenland trekken. En heel af en toe zijn er absolute groeibriljanten waar iedereen het talent in ziet. (Lees meer)


Twee opvallende afwezigen in oefenwedstrijd Standard: transferitis?

Standard speelde zaterdag nog een pittige en boeiende oefenwedstrijd tegen Rennes (3-3). Een aantal afwezigen eisten daarbij ook aandacht op. (Lees meer)


Jonge Belg verlaat Anderlecht na negen jaar voor avontuur bij ... Juventus

Heel wat jonge talenten hebben bij Anderlecht kunnen rijpen de voorbije seizoenen alvorens een toptransfer te maken. Lukaku, Dendoncker, Doku, Bornauw, Tielemans, ... En nu is er nog eentje weg. (Lees meer)


Luuk de Jong naar Turkije?

Luuk de Jong en een transfer naar Turkije? Daar is volgens VI vooralsnog niets van aan. Zo zouden er nog geen contacten zijn met Besiktas.


Real Madrid wil onderste uit de kan

Raphael Varane zit in zijn laatste contractjaar, maar bij Real Madrid willen ze nog 50 miljoen euro voor hem vangen. Manchester United maakt zich klaar. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties