Westerlo buigt vroege achterstand om en bekert verder na zege in Luik

Seppe Frans
| 0 reacties
Westerlo buigt vroege achterstand om en bekert verder na zege in Luik
Foto: © photonews

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Zondag moest Westerlo nog vol aan de bak. Er stond namelijk een belangrijke bekerwedstrijd op het veld van RFC Luik op het programma. De leider uit 1B trok uiteindelijk aan het langste eind, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Want de Kemphanen begonnen dramatisch aan hun bekerwedstrijd. Na 25 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong via Damien Mouchamps. Westerlo keek dus meteen tegen een achterstand aan, maar panikeerde niet.

Want amper een kwartier later bracht Vaesen met een krachtig schot zijn elftal weer op gelijke hoogte. Meer zelfs, vlak voor rust bracht Tuur Dierckx Westerlo nog vanop de stip op voorsprong.

Daarna bleef het een tijdlang spannend, en konden de bezoekers pas in blessuretijd de wedstrijd volledig beslissen. Het was opnieuw Tuur Dierckx die met een tweede treffer van de middag zijn ploeg verzekerde van de volgende ronde.

Jonas De Roeck en co hebben hun competitiestart dus niet gemist. Momenteel pronken ze in 1B op de eerste plaats en wordt er nu ook verder gebekerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties