Mag KV Mechelen dromen? "Top acht is voor mij zekerheid, maar uitgelezen kans voor een uitschieter"

Dennis Rosiers
| 7 reacties
Mag KV Mechelen dromen? "Top acht is voor mij zekerheid, maar uitgelezen kans voor een uitschieter"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Dankzij een knappe twaalf op twaalf is KV Mechelen geruisloos opgeklommen naar plaats vijf in de Jupiler Pro League. Wat mag Malinwa ambiëren dit seizoen? GVA vroeg het aan Mo Messoudi, Piet den Boer en Bram Castro.

Mo Messoudi (analist): "De top acht is voor mij een zekerheid. Als ze geen gekke dingen doen, vallen ze daar niet meer uit. Als het ook nog meezit met blessures zie ik ze tot op het einde meestrijden voor de Champions Play-offs. Dit seizoen lijkt me de uitgelezen kans voor een uitschieter. Club Brugge, Antwerp en Genk zullen er wel bij zijn, maar voor die vierde plaats verwacht ik een interessante strijd."

Piet den Boer (clubicoon KV Mechelen): "Met deze selectie zitten ze goed om het volledige seizoen punten te blijven pakken. De top zes is voor mij een gezonde ambitie. Alles daarboven zou een geweldig succes zijn."

Bram Castro (ex-doelman KV Mechelen): "Deze ploeg heeft zeker de kwaliteiten om in de top acht te eindigen. Lukt dat niet, dan mag je van een mislukt seizoen spreken. De top vier is mogelijk, maar dan zullen ze boven zichzelf moeten uitstijgen. Voor de vierde plaats zal alles kort bij elkaar zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties