'Newcastle heeft twee toptargets op oog'

Redactie
'Newcastle heeft twee toptargets op oog'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Pogba - Lacazette - Mbappe Lottin - Hagi - Okereke - Calvert-Lewin

'Newcastle heeft twee toptargets op oog'

Newcastle United wil losgaan op de arbeidsmarkt, zoveel is duidelijk. Dominic Calvert-Lewin (Everton) en Alexandre Lacazette (Arsenal) zouden de twee toptargets zijn van de stinkrijke club.

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/11

Paul Pogba zou niet meer op de verlanglijst van Real Madrid staan

Het contract van Paul Pogba loopt komende zomer af bij Manchester United. Jarenlang stond hij op het verlanglijstje van Real Madrid, en vooral van Zidane, maar dit lukt nu afgelopen. (Lees meer)


Ianis Hagi (Rangers, ex-Racing Genk) wordt gevolgd door Olympique Lyonnais ?

Ianis Hagi zijn sterke prestaties bij Glasgow Rangers zijn heeft hem op de radar gezet van een Franse topclub. Zo lijkt hij klaar voor de volgende stap in zijn carrière. (Lees meer)


David Okereke opnieuw met neus aan venster

David Okereke blijft maar scoren en zit nu aan vier doelpunten voor Venezia in de Serie A. Daardoor kan hij volgens Italiaanse media rekenen op interesse van topclubs uit Italië.



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties