Barcelona actief op transfermarkt en troeft Real Madrid af voor jong talent

Barcelona actief op transfermarkt en troeft Real Madrid af voor jong talent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er lijkt een nieuw tijdperk gestart te zijn bij Barcelona.

De komst van Xavi als trainer heeft ervoor gezorgd dat de verjonging zich echt wel ingezet heeft bij Barcelona. Deze week bevestigden de Catalanen nog de komst van Ferran Torres. De jonge aanvaller komt voor 55 miljoen over van Manchester City, maar hij zal lang niet de enige zijn.

Zo weet Twitter- en transfergoeroe Fabrizio Romano dat Barcelona op het punt staan om de 17-jarige winger Fabio Blanco over te nemen van Eintracht Frankfurt. Volgens verschillende bronnen troeft Barcelona zelfs Real Madrid af in de onderhandelingen met Blanco. Bij Barcelona vindt de 17-jarige speler met Gavi een mede Spaanse-belofteinternational terug.

Toch lijkt de transferhonger van Barça nog niet gestild te zijn. Achterin zoeken ze namelijk nog versterking. Die lijkt er te komen met Cesar Azpilicueta, de 32-jarige Spanjaard die einde contract is bij Chelsea. Maar ook linksachter Gaya zou op de verlanglijst staan.

Gaya is een 26-jarige linksachter die voor Valencia speelt en ook in de jeugd voor Valencia uitkwam. Met de transfer van Gaya zou een transfersom van 20 miljoen euro gemoeid zijn, los van premies en bonussen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties