Standard won na ondermaatse wedstrijd: "Misschien zat er degradatiestress in gelederen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Kortrijk
| 0 reacties
Standard won na ondermaatse wedstrijd: "Misschien zat er degradatiestress in gelederen"
Foto: © photonews

Gilles Dewaele keerde op speeldag 32 terug naar KV Kortrijk voor een pittig duel tegen zijn ex-club. "Mijn Kortrijk zou ik het niet noemen, maar ik heb er wel goede herinneringen aan."

"Ik speelde anderhalf jaar bij Kortrijk en heb goede herinneringen aan mijn periode bij De Kerels", aldus Gilles Dewaele in zijn reactie na de 0-1 zege in West-Vlaanderen. "De match was ondermaats, zeker de eerste helft."

"We hebben een belangrijke driepunter gepakt en zijn nu eindelijk gered. We waren er nooit echt mee bezig, maar het is wel een opluchting dat we er nu zijn en dat we in de resterende twee wedstrijden daarover niet meer moeten stressen."

Stress

"Kortrijk had misschien meer verdiend dan een nederlaag", vond ook coach Luka Elsner. "We hebben een aantal keren afgezien en hebben deze week toch wat de stress gevoeld."

"We haalden geen hoog niveau, misschien zat er toch wat stress in de gelederen - gevoed door de nederlaag tegen Seraing vorige week. We hebben onze job gedaan, al was het niet met veel schoonheid. Het doel waren de drie punten, en dat is gelukt met een clean sheet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties