Nieuwe trainer voor Mallorca

Redactie
Nieuwe trainer voor Mallorca
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 06/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Losada - Lang - Bozok - Aguirre - Durkin

Nieuwe trainer voor Mallorca

Javier Aguirre is aangesteld als nieuwe trainer van Mallorca. Hij volgt Luis Garcia Plaza op die eerder deze week ontslagen werd.

Het is voor de Mexicaan de zesde Spaanse club. De voorbije twee jaar was hij in Mexico aan de slag bij Monterrey. Momenteel staat Mallorca achttiende in La Liga, een plaats die voor degradatie zorgt.

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/03

Chris Durkin, STVV, keert terug naar de MLS

De Amerikaanse middenvelder, Chris Durkin, verlaat STVV. Dit maakte de club vandaag bekend via hun sociale mediakanalen. Hij gaat aan de slag bij een voormalige smaakmaker van de Jupiler Pro League. (Lees meer)


'Daar is de volgende geïnteresseerde club in Noa Lang - opnieuw een topclub die ook wat ziet in De Ketelaere'
Foto: © photonews

'Daar is de volgende geïnteresseerde club in Noa Lang - opnieuw een topclub die ook wat ziet in De Ketelaere'

Het is al maandenlang dé topgeruchtenmolen, maar de zomer komt ondertussen steeds dichterbij en dus stijgt de spanning. Met opnieuw een extra geïnteresseerde club. (Lees meer)


'KRC Genk heeft goalgetter uit Turkse competitie op het oog'

Bij KRC Genk zijn ze de markten al aan het afspeuren met oog op volgend seizoen. Daarbij komen ze ook onder meer in Turkije uit. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties