Transfernieuws en Transfergeruchten 25/04: Dom - De Jong - Openda - Dost - Isco

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 25/04: Dom - De Jong - Openda - Dost - Isco
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dom - De Jong - Openda - Dost - Isco

Real Betis mikt hoog en laat zijn oog vallen op middenvelder van Real Madrid

Real Betis won afgelopen weekend de Copa del Rey en is druk bezig zich te versterken voor volgend seizoen. Om de torenhoge ambities waar te maken wil het zich versterken en zet het hoog in. (Lees meer)


Luuk de Jong sluit een terugkeer naar oude liefde PSV niet uit

Op het einde van het seizoen trekt Luuk De Jong de deur in Barcelona achter zich dicht en keert hij terug naar Sevilla. Opnieuw bij zijn oude club PSV aan de slag gaan sluit de Nederlander niet uit. (Lees meer)


FC Emmen bevestigt interesse in Bas Dost

Bas Dost is op een zijspoor geraakt bij Club Brugge en zijn contract zal niet verlengd worden. FC Emmen is nadrukkelijk aan zijn mouw aan het trekken op hem binnen te halen in de zomer. (Lees meer)


'Westerlo wil sterkhouder in 1A houden door te shoppen bij ... Beerschot'

'Westerlo wil sterkhouder in 1A houden door te shoppen bij ... Beerschot'

Volgend seizoen geen Beerschot meer in 1A, maar wel Westerlo. De Westelse Kemphanen werden kampioen in 1B en willen hun kern versterken richting een veilig seizoen op het hoogste niveau. (Lees meer)


Belgisch jeugdinternational na 18 goals terug naar Club Brugge? Er zijn kapers op de kust

Loïs Openda wordt ook dit seizoen door Club Brugge verhuurd aan het Nederlandse Vitesse. Hij scoorde deze jaargang al achttien goals. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties