Wesley Moraes haalt hard uit naar Philippe Clement: "Hij was arrogant"

Wesley Moraes haalt hard uit naar Philippe Clement: "Hij was arrogant"

In de zomertransferperiode haalde Club Brugge voormalig aanvaller Wesley Moraes terug van Aston Villa om zijn carrière te herlanceren. Dit liep echter anders. De aanvaller haalt nu vernietigend uit naar zijn voormalige trainer, Philippe Clement.

In zijn eerste periode bij Club Brugge (jan. 2016 tem juli 2019) was Wesley Moraes één van de sterkhouders en publiekslieveling bij Club Brugge. Dit leverde hem een lucratieve transfer op naar de Premier League, meer bepaald naar Aston Villa. Mede door allerhande blessures kon hij niet de successen van voordien verder zetten. Club Brugge bood hem de mogelijkheid aan om zijn carrière te herlanceren, maar dit liep anders af. Zo werd de huurovereenkomst na 6 maanden al verbroken. Volgens de aanvaller ligt de fout bij Philippe Clement

"Ik probeerde met hem te praten, maar hij was arrogant. Mijn ploegmaats vroegen ook waarom ik niet in de selectie zat, maar ik kon hen geen reden geven. Ik sprak ook met Mannaert, maar hij gaf aan dat de trainer de keuzes maakte omtrent de ploeg en dat hij niets kon doen", zei de aanvaller aan La Dernière Heure.

Terugkeren naar Aston Villa deed de aanvaller niet. Hij werd direct doorverhuurd aan het Braziliaanse Internacional. Tot op heden was dit ook nog geen succes want hij kwam nog maar tot drie wedstrijden zonder zich op het scorebord te plaatsen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties