De drukke transferzomer van paars-wit? Anderlecht plots in verband gebracht met héél veel talenten

De drukke transferzomer van paars-wit? Anderlecht plots in verband gebracht met héél veel talenten
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De transferzomer van RSC Anderlecht is voorlopig officieel nog heel erg stil geweest, maar achter de schermen wordt gewerkt als nooit tevoren.

Peter Verbeke heeft werk aan de winkel, want volgend seizoen wil Anderlecht er opnieuw staan aan de top van 1A. En dan moeten er aanwinsten komen.

Met Zirkzee en Kouamé lopen de huurdeals met enkele spitsen af en dus moet er zeker aanvallend wat bij. Dus gonst het dezer dagen van de geruchten. De 18-jarige Ecuadoriaan Nilson Angulo van LDU Quito wordt fel in verband gebracht met paars-wit.

Spelmaker Mohamed Ali Ben Romdhane staat ook op het verlanglijstje (lees het HIER nog eens na), en ook de winger Abdulrazak Ishaq (lees het HIER nog eens na) wordt genoemd.

Ook Congolees international Antoine Makoumbou van Maribor staat nu volgens Sloveense bronnen dicht bij Anderlecht. Om maar te zeggen: het gonst van de geruchten.

Drukke zomer

Rest de vraag: zitten de profielen ertussen die paars-wit echt wil? Goedkope opties zijn het zeker niet allemaal - Ishaq zou tot vier miljoen moeten kosten. 

Talentrijk zijn ze wél allemaal, de scoutingcel heeft wat dat betreft zeker het nodige werk verricht. Maar als de tering naar de nering moet gezet worden is het nog maar de vraag wie er allemaal effectief kan komen. En ondertussen moet achterin onder meer sterkhouder Gomez gelijmd worden. Een drukke zomer dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties