Kevin Vandendriessche zet nieuwe stap voorwaarts, coach legt uit waarom hij hem vrij snel bracht: "Wilde dat niet weer tegenkomen"

Kevin Vandendriessche zet nieuwe stap voorwaarts, coach legt uit waarom hij hem vrij snel bracht: "Wilde dat niet weer tegenkomen"
Foto: © photonews

Kevin Vandendriessche mocht vrij vroeg in de tweede helft invallen tegen STVV voor Kortrijk. Een nieuwe stap in de terugkeer van de middenvelder bij De Kerels.

"Ik had een operatie aan de voet met veel vochtophoping, waardoor het wat langer zou duren om te herstellen", aldus Kevin Vandendriessche.

"Ik speel nu ook nog wel met wat pijn, maar het gaat op zich wel al beter. Het gaat steeds beter en ik heb alles gegeven."

Stappen

"Starten? Misschien dat dat volgende week al lukt, maar nu lukte het nog niet. Ik werk elke week hard om beter te worden."

Coach Belhocine legt uit waarom hij Vandendriessche snel na rust bracht: "Hij zet stappen voorwaarts. Door de foutjes na de gele kaart voor Keita heb ik iets sneller gewisseld misschien, want ik wilde niet opnieuw met tien tegen elf staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties