Druk op de ketel: "Anderlecht moet voorbij Young Boys of anders hebben ze gefaald"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Peter Vandenbempt ziet dat er druk is bij Anderlecht vanavond

Druk op de ketel: "Anderlecht moet voorbij Young Boys of anders hebben ze gefaald"
Foto: © photonews

Young Boys Bern is geen Paide. De Zwitsers hebben een goed en moeilijk te bespelen team. Maar volgens Peter Vandenbempt kan Anderlecht dit seizoen enkel stappen vooruit zetten als ze de poulefases halen.

"Kijk, Anderlecht heeft twee dingen nodig om écht weer op de kaart te staan: een prijs - daar grepen ze vorig jaar net naast in de bekerfinale - en Europese prestaties die aanspreken. Dat laatste kan alleen in de poules, waar de club al vier jaar niet meer geraakt is", zeft hij bij Sporza. "Momenteel dwaalt Anderlecht rond in donkere coulissen. Lopen ze straks tegen de muur door opnieuw de groepsfase te missen? Of staan ze opnieuw op het podium?"

Want schrik moeten ze volgens de analist niet hebben. "Anderlecht beschikt over een spits die de sensatie van onze competitie is en ook het middenveld draait prima. Young Boys heeft daarentegen een goeie ploeg maar ook niet meer dan dat. Als je wat ambitie hebt, dan moet je daar toch voorbij geraken. Anders heb je gefaald."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties