Nielsen haalde Bayat zelf van transferdossier: "Ik heb op dat moment op tafel moeten kloppen"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties

Casper Nielsen blikt terug op zijn bewogen transfer van Union SG naar Club Brugge

Nielsen haalde Bayat zelf van transferdossier: "Ik heb op dat moment op tafel moeten kloppen"

Casper Nielsen verruilde in het tussenseizoen Union SG voor Club Brugge na een ware transfersoap. De Brusselaars kwamen zelfs opeens met Mogi Bayat als bemiddelaar op de proppen. "Op dat moment heb ik zelf op tafel moeten kloppen", klinkt het bij de middenvelder.

Pikant detail: Union SG wist héél goed dat Club Brugge niet langer met Mogi Bayat wil samenwerken. Het lijkt dan ook geen toeval dat het net de omstreden makelaar was die plots rond de tafel moest gaan zitten. 

“Club Brugge liet me zelf ook weten dat ze enkel met Union zelf rond de tafel wilden gaan zitten”, doet Casper Nielsen zijn verhaal bij Nordjyske. “Ik heb op dat moment zelf op tafel moeten kloppen. Wat ik heb gezegd? Dat het spel moest stoppen.”

Er bestaat geen twijfel over dat Mogi Bayat zijn eigen financiële belangen had

Uiteindelijk kwamen alle partijen eruit. “Bayat werd op mijn verzoek van het dossier gehaald. Er bestaat geen twijfel over dat die man zijn eigen financiële belangen had. Dat gevoel had ik. En mijn vermoeden werd sindsdien bevestigd door verschillende personen waarmee ik heb gepraat.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties