Bekervoetbal: SK Beveren en Beerschot winnen vlot, Westerlo speelt verlengingen maar wint wel

Jeroen Deheegher
| 3 reacties
Bekervoetbal: SK Beveren en Beerschot winnen vlot, Westerlo speelt verlengingen maar wint wel
Foto: © photonews

In de Beker van België werden om 16u nog drie wedstrijden afgetrapt.

Knokke - Beerschot 

Beerschot had weinig moeite met Knokke. Beerschot won uiteindelijk makkelijk met 0-4 en bekeren een ronde verder. De doelpunten kwamen van Baeten, Sanusi, Thorisson en Nzita. Die laatste kreeg wel nog een tweede geel op het einde. 

USRL Visé - SK Beveren 

SK Beveren moest de verplaatsing maken naar Wezet. Tien minuten na de rust sloeg Beveren toe met twee goals in vijf minuten. De goals kwamen van Ismaheel en  Maderner. 

Eendracht Aalst - Westerlo

Westerlo kwam samen met Seraing als eerste eersteklasser in actie. Het moest daarvoor naar Aalst trekken. Eendracht Aalst kwam al in minuut 18 op voorsprong dankzij een goal van Geenens op hoekschop. Westerlo moest wachten tot een kwartier voor het einde tot Gümüskaya de gelijkmaker scoorde voor Westerlo. Het bleef 1-1 en dus verlengingen. 

In die verlengingen kreeg Westerlo al na drie minuten een penalty na een fout op Reynolds. Tuur Dierckx zette de strafschop om. In minuut 100 maakte Gümüskaya zijn tweede van de namiddag en verzekerde de winst voor Westerlo

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21692 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties