Niet iedereen krijgt kans van Zeno Debast bij Rode Duivels: "Het is ieder voor zich"

Bjorn Vandenabeele
| 1 reacties
Niet iedereen krijgt kans van Zeno Debast bij Rode Duivels: "Het is ieder voor zich"
Foto: © photonews

Twee jaar geleden nam Roberto Martinez Joris Kayembe in zijn selectie op, maar hij moest met veel minder dan Zeno Debast tevreden zijn.

Kayembe moest bij Charleroi de naar AA Gent vertrokken Nurio Fortuna doen vergeten en deed dat met verve. Dat leverde hem een selectie bij de Rode Duivels op.

Martinez gaf hem twee keer een invalbeurt, samen goed voor 8 minuten. En daar bleef het bij. “Het gaat snel voorbij, hè! Ik denk er niet meer te veel over na, ik kijk gewoon een beetje naar de wedstrijden”, vertelt hij aan La Dernière Heure.

“Ik heb ervaring opgedaan, ik heb bepaalde dingen geleerd, waaronder hoe ik veeleisend moet zijn. Daar, in een wedstrijd of training, heb je niet het recht om fouten te maken.”

Volgens Kayembe moet je wat geluk hebben. Precies zoals vorig jaar spelers van Union SG in de nationale ploeg geraakten. “Gezien het verloop van mijn carrière is niets te laat voor mij. Ik stel mezelf geen ver doel of een limiet. Het is ieder voor zich.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties