Tentoonstelling Vic Mees: Antwerp doet oproep aan supporters om ook aan de expo bij te dragen

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Tentoonstelling Vic Mees: Antwerp doet oproep aan supporters om ook aan de expo bij te dragen
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

10 jaar nadat Antwerp-legende Vic Mees overleed, komt er een tentoonstelling. Antwerp deed ook een oproep aan de supporters.

Vic Mees speelde zijn hele carrière voor Antwerp en is ook een echte legende bij de club. De verdedigende middenvelder speelde ook 68 keer voor de Rode Duivels. 

Op 11 november is het 10 jaar geleden dat Mees overleed. Antwerp wil dat met een tijdelijke tentoonstelling herdenken. In de kleedkamer van Tribune 1 van de Bosuil zal je het leven en de carrière van Mees nog eens kunnen herbeleven. 

Bezoekers zullen de buste van Mees, de cap met de 68 sterretjes voor evenveel interlands, een wedstrijdbal uit 1952, wedstrijdshirts, voetbalschoenen, prachtige foto’s, zijn Gouden Schoen en nog veel meer kunnen bewonderen. 

Antwerp doet ook nog een oproep naar de supporters. Als zij een object hebben over of van Mees, mogen ze dat altijd aan de club laten weten. 

Vooraf moeten bezoekers hun ticket via de site van de club bestellen en aanduiden wanneer ze kunnen komen. Vanaf 12 november kan je komen kijken. De expo zal 5 dagen open zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties